+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Excursii Delta-1N Reducere pe hotel plutitor cu vouchere de vacanta pentru grupuri private sau companii

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
5 Zile
Perioada: 
Tot anul 2022
Anul: 
2022

vouchere de vacanta delta- Oferta speciala pentru Grupuri 2022 in croaziera pe hotel plutitor in Delta Dunarii

Alegeti ziua de Duminica si plateste cu vouchere sau tichete de vacanta o croaziera in Delta si profita de oferta  de mai jos 1 noapte  reducere
O croaziera in Delta Dunarii si va promitem ca a-ti facut alegerea perfecta pentru vacanta ta .


Esti motivat ca platesti cu vouchere de vacanta Delta si de faptul ca poti sa ai un sejur de 4 Nopti, insa platesti doar 3 Nopti,mai ales ca zilele de la inceputul saptamani sunt cele mai linistite nu gasesti de obicei rapide in Delta care sa va perturbeze linistea si mai aveti un avantaj vom gasi stolurile de pelicanii nesperiati si grupati pentru hrana
 

REDUCERE PENTRU TOT ANUL 2022 -BENEFICIEZI DE O CROAZIERA DE
 4 NOPTI SI PLATESTI DOAR  3 NOPTI  INTRARE DUMINICA -- JOI MIC DEJUN

In acesta croaziera veti avea ocazia sa vedeti orasul Sulina sau si padurea Letea ,veti avea posibilitatea  de a servi masa in timp ce navigam pe o nava de croaziera in mijlocul Delta Dunarii,sa ne si plimbam cu barcile pe canalele Deltei

Sa vedem natura  din Delta Dunarii, vom merge la Manastirea Sf Atanasie, de la Stipoc si in multe alte lucruri frumoase.

-Pachetul include cazare vouchere de vacanta delta pe hotel plutitor de 4**** Croaziera Tulcea–Sulina–Letea-Crisan–Mila 23-canal Sontea, conform traseului propus(programul mai poate fi adaptat,

Se poate discuta si cu grupul plata vouchere de vacanta Delta iar la propunerile dvs mai putem facem mici modificari) pensiune completa pe toata durata sejurului, excursii de mers cu barca pe canalele si lacurile din Delta.

O zi in Sulina cu vizite in oras si la mare o zi in excursie in padurea Letea , plimbari pe lacurile din zona Milei 23  o zi la Manastire, toate mesele incepand cu pranzul si iesire cu mic dejun joi,

precum si o parte din taxele de intrare in rezervatia naturala Delta Dunarii (meniul il vom stabili de comun acord cu grupul )

Program special in 2022 in croaziera prin Delta Dunarii 

18 pers/ hotel plutitor sau 36 pers/ 2 hoteluri plutitoare

Acest program se adresează atât grupurilor cât și înscrierilor individuale, în limita locurilor disponibile. Locurile libere vor fi actualizate saptamanal

Tarife Hotel plutitor cat. **** pentru oferta Reducere 1N  Delta Dunării

Nr Pers / GrupPreț fără discountPreț cu discount 1NMonedaUnitate / Perioada
183619501600LeiPersoana / sejur
163222001850LeiPersoana / sejur
142825002150LeiPersoana / sejur
122429502550LeiPersoana / sejur
102034003100LeiPersoana / sejur

    Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere,tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

ATENTIE!
 Pe durata vizitei în perimetrul RBDD, turistul trebuie să prezinte permisul de acces și dovada plăţii către organele de control.

Conform Ordinului nr. 610/2009, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de: 5 lei / persoană / zi; 15 lei / persoană / săptămână; 30 lei / persoană / an.

Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervației sau în localitățile limitrofe (localități care au terenul administrativ integral sau parțial în interiorul rezervației).

Achitarea tarifului de intrare în scop turistic, se poate face si online http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online  

Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
Observatii:
- Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
- Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
- Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)- Transferuri la cerere
- Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5.00 lei per litru

Traseu de 5 zile - Sulina, Canalul Magearu, Lacul Furtuna, Lacul Cotețe

                 Ziua 1 
 
       Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
      Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Sulina.  Drumul de la Tulcea la Sulina va dura aproximativ 8 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
      După acostarea navei se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc. După luarea cinei puteți să vă petreceți restul serii cu o plimbare prin orașul Sulina. 
 
                 Ziua 2 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei vizitând orașul Sulina. 
       Sulina este un important port fluvio-maritim, situat în partea de Est a Deltei Dunării, pe țărmul de Vest al Mării Negre. Acest oraș este situat la cea mai joasă altitudine din România, respectiv 3.5 m, la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagra. 
       Aici aveți posibilitatea să vizitați cimitirului vechi al orașului, farul vechi (Monument istoric, ce a fost construit în 1878. La vremea respectivă se afla în apropierea punctului de vărsare a Dunării în mare. Astăzi se afla la peste 1,5 km de țărmul mării. Emite o lumină albă, fixă, vizibilă în nopțile senine pe o rază de 36 km. Lumina este plasată în focarul a 27 de oglinzi parabolice construite din metal lustruit), Farul Nou (Obiectiv de arhitectură laica, farul nou este o construcție modernă de 59 m înălțime. A fost construit în 1982 ca far maritim) și a Palatului Comisiei Europene a Dunării (Monument de arhitectură laică, construit în 1860 de Comisia Europeană a Dunării, în stil neoclasic.). Se poate opta pentru petrecerea timpului la plajă pe țărmul Mării Negre (Plaja are o lățime de circa 100 m, în descreștere spre sud și o lungime de circa 4.2 km. Nisipul are granulație fină. Plaja este dotată cu grupuri sanitare și dușuri și este situată la 2 km depărtare de oraș). 
      După ce veți reveni pe navă, după-amiaza, în jurul orei 14:00, veți lua masa în timp ce nava va părăsi Sulina îndreptându-se către canalul Magearu. Veți merge aproximativ 5 ore. La lăsarea serii nava va acosta pe canal și se va lua masa de seara, urmând să vă pregătiți pentru plimbarea de a doua zi din pădurea Letea.   
 
                 Ziua 3 
 
      Dimineața, după servirea micului dejun, veți merge într-o plimbare cu barca, pe canalul Magearu, către localitatea Letea. Odată ajunși la mal, veți vizita localitatea și pădurea Letea (zonă protejata de Rezervația Biosferei Deltei Dunării). 
     Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire încă din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cățărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au făcut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale. 
      Deoarece întreaga plimbare va dura în jur de 6 ore, se poate opta pentru servirea mesei de prânz sub forma unui picnic la iarbă verde. 
      După revenirea la bordul navei, aceasta va pleca către localitatea Mila 23. În continuarea zile se poate opta pentru o plimbare de circa 5 ore. Plimbarea va începe de pe canalul Dunărea Veche și se va intra în zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Rădăcinos. 
      Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări.    Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit. 
     Plimbarea se va sfârși în apropierea localității Mila 23 unde veți reveni la bordul navei. Aici veți lua masa de seară. Șui veți înnopta în acest loc

                  Ziua 4 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun, puteți opta pentru o plimbare cu barca, vizitând localitatea Mila 23 și gruparea de lacuri Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 4 ore. 
       Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
        Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
       Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclaneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Mai departe nava se va deplasa către lacul Nebunul, staționând aici pentru a pleca într-o plimbare cu barca. Drumul către lacul Nebunul va dura aproximativ 2 ore, timp în care puteți face plajă pe terasa navei. 
      Lacul Nebunul este o zonă strict protejată de A.R.B.D.D. Aceasta este o zonă lacustră, de mică întindere, caracteristică deltei fluviale, ce găzduiește biocenoze specifice, adaptate la amplitudini mari ale undei de viitură. Sunt asigurate în această zonă condiții bune de cuibărit pentru păsări, în lunile de vară. Datorită izolării sale, lacul asigură condiții optime de reproducere și creștere a speciilor de pești specifice lacurilor de întindere redusă și adâncime mică. 
     Plimbarea cu barca va începe din dreptul lacului Nebunul și va dura aproximativ 3 ore. Va include lacul Alb, lacul Meșterul, lacul Tătarul și se va sfârși pe lacul Cotețe, loc unde vă va aștepta nava pentru a lua masa de prânz. 
     Restul zilei îl veți petrece în împrejurimile lacului Cotețe. Fiind ultima seară, după luarea cinei, se poate organiza o petrecere de bun rămas pe placul dumneavoastră. 
 
                  Ziua 5 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea, pe canalul 36. Traseul va dura aproximativ 4-5 ore. 
       Opțional puteți pleca într-o plimbare pe lacurile Cotețe, Purcelul și Carasul, urmând apoi sa intrați pe canalul Trofilca și sa reveniți la bordul navei ce va aștepta pe canalul 36. această plimbare va dura aproximativ 2 ore 
      Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
     Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

cele mai frumoase locuri din delta dunarii pentru o vacanta de vis
excursii delta 1 mai 2018