+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Oferta vacanta de 1 Mai 2021-reducere excursii in Delta Dunarii

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
29 Aprilie - 02 Mai 2021
Anul: 
2021
1 Mai Delta Dunarii Excursii in Delta Dunarii 10 % reducere pentru rezervările efectuate până în data de 20 martie.
    Am lansat această ofertă 1 Mai Delta Dunarii  pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de 1 mai într-un cadru natural plin de tradiții. 
    Această ofertă 1 Mai Delta Dunarii se adresează  grupurilor de 18 de persoane (pe un ponton) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile. Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe această pagină.
  Programul se va desfășura de pe data de 29 aprilie până pe data de 02 mai. 

    O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a Deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit.
  Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi.

   Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară. 

    Pachetul acestei oferte 1 Mai Delta Dunarii  include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 
    Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 4 zile pe brațul Sulina (dar poate fi si un alt traseu) unde puteți vizita regiunea Crișan, regiunea Mila 23 și multe alte lacuri și canale. Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link
     Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.
Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere 10% 1 Mai 2021 in Delta Dunarii
Nr Pers/Grupfără discountcu discountMonedaUnitate / Perioada
183613001200LeiPersoana / sejur
163214501300LeiPersoana / sejur
142817001550LeiPersoana / sejur
122419501750LeiPersoana / sejur
102023502150LeiPersoana / sejur
    Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: Se pot achita serviciile turistice și cu tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

    Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii
      Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu 4 zile - 1 Mai

    Prima zi

    Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către zona Crișan, ajungând în apropierea lacului Iacob. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei.
   Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
   Se va înnopta în acest loc. 

     Ziua a doua

     Dimineața, după ce veți servi micul dejun, veți pleca cu barca într-o plimbare pe canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz. După servirea mesei veți continua plimbarea cu barca, timp de 4 ore, vizitând gruparea de lacuri Bogdaproste, , Trei Iezere și Lacul Lung.
    Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.
    Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal facând legatura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit.
    O dată întorși pe navă, aceasta se va deplasa către localitatea Mila 23 unde veți ajunge seara. Restul serii îl puteți petrece cu diferite activități pe placul dumneavoastră. Putem organiza o seară distractivă cu muzică și dans.
    Se va înnopta în acest loc.

    Ziua a treia

     Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o vizită în satul Mila 23, loc unde veți ajunge cu barca cu motor, vizitând și lacurile din împrejurimi. Această plimbare va dura aproximativ 4 ore și va include și vizitarea lacurilor Ligheanca și Văcarul, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit. În jurul orei 14:00 vă veți întoarce la bordul navei pentru a lua masa de prânz. Nava se va îndrepta, pe canalul Șontea și canalul Ogluța, către lacul Furtuna. Acest la adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.

    Ziua a patra

    Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
   Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.

 


Vacanta in Delta dunarii