+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Tot_Anul

Excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea

Excursie care te va duce in inima Deltei Dunarii, pe un traseu de exceptie, unde vei descoperi ceea ce inseamna cu adevarat Delta Dunarii. Vei descoperi zone cu peisaje uimitoare, care adapostesc diferite specii de pasari: cormorani, starci cenusii, starci galbeni, starci de noapte, tiganusi si egrete. Vom face opriri scurte ale salupei pentru a le admira si pentru a face fotografii. Lacurile Baclanesti si Lacul Fortuna, care fac parte din complexul lacustru Sontea-Furtuna, ofera o priveliste interesanta, unde puteti intalni grupuri de pelicani, lebede, lisite, corcode

Română

Excursii,plimbari,transport rapid in Delta Dunarii. Excursii, plimbari, partide de pescuit sportiv si transport rapid in Delta Dunari:

Excursii Delta cu barci Va propunem cele mai frumoase excursii in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea, pentru a descoperi acest taram mirific, excursii in Delta care va vor convinge sa va reintoarceti, nu pentru o zi, ci pentru un sejur de mai multe nopti.

Pentru ca veti descoperi ca Delta Dunarii este cu totul si cu totul speciala. Veti descoperi ca ea difera de la zona la zona, veti descoperi cate poate sa ofere delta, veti descoperi si va veti redescoperi.

Română

Inchiriere ambarcatiuni Salupe,Vaporase | Excursii si transferuri Delta Dunarii

Excursii de 2 – 3 zile cu salupa in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea

Traseul nr. 1
Tulcea – Brat Sulina – Loc. Mila 23 – Canal Magearu – Loc. Letea – Lacul Trei Iezere – Lacul Bogdaproste – Mila 23 –  Lac Nebunu –  retur Tulcea (pe canale)
Durata cu salupa lenta: 2 – 3 ZILE
TARIFE :
1200  RON / ZI , pentru 5 – 10 persoane
1000 RON /  ZI, pentru  2 – 4 persoane
CAZARE PE SALUPA ( MAXIMUM 5 PERSOANE )  SAU PENSIUNE

Traseul nr. 2

Română