+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Excursii barci rapide din Tulcea Delta Dunarii 2021 cu Turismdelta

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
1 Zile
Perioada: 
sezon 2021
Anul: 
2021
Excursii barci rapide din Tulcea
Excursii barci rapide din Tulcea Delta Dunarii 2021  * Pretul excursiilor este valabil pentru plecarea din Tulcea.Preluare cu barcile din Tulcea spre Mila23-Letea-Sulina sau alta destinatie turistica din Delta Dunarii.

Excursii în Delta Dunării din Tulcea-Delta se poate face doar cu mijloacele de transport pe apa asa ca noi asiguram excursii in Delta Dunarii – un transport rapid de pasageri la ore stabilite de comun acord pentru orice tip de serviciu ,transferuri in Delta,plimbari in Delta cu rapide,inchirieri rapide pentru interes serviciu
Barca Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Este foarte curata si este folosita numai pentru turism.

Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Excursii barci rapide din Tulcea: barca poate fi acoperita cu prelata ce poate fi ridicata in zilele frumoase sau poate fi inchisa partial (umbrar) in zilele foarte insorite sau inchisa complet in caz de ploaie sau vreme rea.

Este o barca perfecta pentru zilele reci de primavara devreme si toamna tarzie.
Excursia
 Excursii barci rapide din Tulcea aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume.

Viteza noastra de deplasare este de cca 20-40 km/h, barca este destinata deplasarilor rapide, cu cateva persoane.
Grup privat = veti avea ambarcatia cu conducator si ghid la dispozitie doar pentru grupul dvs.
Excursii barci rapide din Tulcea se organizeaza pentru fiecare grup in parte,pretul per persoana din tabelul de mai jos se refera la numarul de persoane din grupul dvs.
Nr. persoane Pret / cursa
1)      2 – 6 pers 950 lei  —— 7 -10 pers 1300 lei
Plecarea din Tulcea pe Bratul Tulcea-Canalul 36 ( deja suntem in Delta Dunarii) coboram pe Canalul 36 si apoi dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica
Continuam excursia pe Garla Sontea. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni,lisite, rate, gaste, lopatari,lebede si probabil chiar pelicani. Apoi canalul Olguta si Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii.

Durata acestui traseu este de cca 1,5 – 4 ore. La Mila 23 vizitam satul putem sa mancam un pranz pescaresc (optional) la o pensiune de 3***. Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, in mare pe acelasi traseu cca 1,5 ore.
2)      2 – 6 pers 1700 lei  —— 7 -10 pers 2000 lei
Traseul turistic este asemanator  cu cel la Mila 23 iar de acolo se merge prin lacurile Trei Iezere, Bogdaproste si apoi pe canalul Bogdaproste  – Dunarea Veche – canalul Madgearu pana in Satul Letea.
Facem o vizita in Padurea Letea carute cu cai traditional cum eram mici si apoi putem manca un pranz traditional la o gospodarie locala (optional).

Drumul de intoarcere este pe Dunare mai scurt mai rapid este de circa 3 ore de la Tulcea la Letea, cca 2 ore pentru vizitarea Padurii Letea si cca o ora daca doriti masa de pranz, drumul de intoarcere dureaza 2 ore.
Nota: Costuri extra :
-Padurea Letea pret atelaj caruta 25 lei pers ,masa aproximativ 50 lei pers,intrare Rezervatie 5 lei zi per (copii si pensionari nu platesc in rezervatie http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
-Pentru grupuri mai mari de 10 persoane putem face aceste excursii cu doua sau mai multe barci.
Orice alt traseu turistic sau destinatii diferite din Delta Dunarii in functie de comanda facem calculatie in functie de durata,lungimea traseului si numar de persoane
Putem personaliza un program oferta special pentru cei ce vor sa viziteze Delta Dunarii intr-un timp scurt.

Astfel, plecand din Tulcea, putem atinge punctele indepartate ale Deltei Dunarii si ne intoarcem in aceasi zi. Excursie rapida, de o zi, in Delta Dunarii, cu plecare din Tulcea si punct de destinatie Mila 23, Crisan, Letea sau Sulina.