+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
1 Zile
Perioada: 
Tot anul 2021
Anul: 
2021
O excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din portul Tulcea zilnic pe un traseu facut special pentru iubitorii de natura – Zona Sireasa – Sontea – Nebunu-Fortuna-Baclanesti Mari-Mila 23.

Am ales cele mai frumoase excursii Delta Dunarii, excursii care sa-ti arate frumusetea acestei zone deosebite, canale si lacuri cu peisaje de poveste, excursii care iti vor arata ce inseamna sa traiesti TU si Natura!

Veti gasi mai jos care sunt excursiile recomadate in Delta Dunarii. In functie de timpul dumneavoastra, va recomandam excursii in delta de o zi sau de o jumatate de zi, cu plecare din Tulcea.

Descopera ce excursii individuale sau de grup poti sa faci in Delta Dunarii si rezerva online. Simplu, rapid, eficient. Toate excursiile in Delta Dunarii necesita rezervare anticipata.
Excursii Delta cu barci Va propunem cele mai frumoase excursii in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea, pentru a descoperi acest taram mirific, excursii in Delta care va vor convinge sa va reintoarceti, nu pentru o zi, ci pentru un sejur de mai multe nopti.

Pentru ca veti descoperi ca Delta Dunarii este cu totul si cu totul speciala. Veti descoperi ca ea difera de la zona la zona, veti descoperi cate poate sa ofere delta, veti descoperi si va veti redescoperi.

Excursii in Delta , plimbari, partide de pescuit sportiv si transport rapid in Delta Dunarii, pe orice ruta cu ambarcatiune rapida, capacitate barca 8-12 persoane, siguranta maxima si confort (veste de salvare, sistem de navigatie si semnalizare, canapele din piele).
Cunoastem zonele cu vegetatie si pasari extraordinare ale Deltei Dunarii, locuri pentru campare cu cortul si pescuit in zona:

Canal Mila 36, Canal Sireasa, Canal Sontea, Zona Scaunele, Canal Drahilea, Canal Olguta, Canal Cot Candura, Canal Corciovata,Canal Sontea Lata, Sat Mila 23,Canal Eracle, Canal Stipoc, Dunarea Veche, Canal Magiaru etc.
Pot organiza excursii delta cu vizitarea padurii Letea de unde inchiriem o masina pentru a observa caii salbatici,dunele de nisip inalte de pana la 30 de metri,stejarii seculari,liane,lacul Sarat si inprejurimile: Cardon, C.A.Rosetti, Sfistofca, Golful Mosura.Marile lacuri:
Nebunu, Fortuna, Baclanestii Mari, Trei Izere, Bogdaproste, Matita, Isac, Uzlina, Lumina, Puiu, Rosu,Schitului Sf. Atanasie dintre Chilia si Mila 23.

In aceste zone pot gasi cazare la pensiuni sau la localnici la casa unde se pot servi mese traditionale cu specific pescaresc la preturi modice

Tarife Excursii in Delta Dunarii