+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Excursii Delta de Florii 2021 in Delta Dunarii | Turismdelta

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
25 Martie-28 Martie 2021
Anul: 
2021

                 Excursii de Florii in Delta  : Venim în întâmpinarea primăverii cu o ofertă pentru a sărbători sfantu Florin. 

Vă propunem o excursie cu o reducere substantiala pentru inceput de sezon, de 4 zile și 3 nopți de Excursii de Florii in Delta Dunării, pentru a sărbători Floriile si a va crea amintiri deosebite alaturi de cei dragi într-un cadru natural plin de tradiții. 

    Această ofertă  "Excursii de Florii in Delta "se adresează atât grupurilor de 18 sau 32 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile. Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe această pagină.


    O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit.
    Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară. 
    Pachetul acestei oferte " Excursii de Florii in Delta " include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri combustibili inclusi și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 

    Pentru acest pachet Excursii de Florii in Delta  vă propunem un traseu de 4 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita regiunea Crișan, regiunea Mila 23 și multe alte lacuri și canale.

    Acesta se va desfășura de pe 25 Martie -28 Martie 2021 (cu plecare la ora 13:00 din Dana Tulco) . Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link

    Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.
Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere Florii  2021 in Delta Dunarii
Nr Pers/Grupfără discountcu discountMonedaUnitate/Perioada
183613001200LeiPers/sejur
163214501300LeiPers/sejur
142817001550LeiPers/sejur
122419501750LeiPers/sejur
102023502150LeiPers/sejur

     Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

    
     Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

        Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Title Data închidere Open Date Statusul înscrierii Total Locuri Locuri confirmate
Oferta de Florii 2019 in Delta Dunarii | Turismdelta Sâm, 31/03/2018 - 12:00 Luni, Ianuarie 22, 2018 - 12:00 Închisă 18 0

Traseu de 4 zile - Lacul Iacob, Mila23, Lacul Băclănești

    Ziua 1 
 
     Acest traseu este propus pentru cei ce vor să plece de dimineață în vacanță. Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
    Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către lacul Iacob.  Drumul va dura aproximativ 5 ore și jumătate. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
    După acostarea navei veți pleca într-o plimbare de 5 ore. Această plimbare va dura circa 5 ore și va include lacul Puiuleț, lacul Lumina, lacul Roșu și lacul Puiu. Această zonă este preferată de pescari datorită multitudinii de specii de pește existente în această zonă. 
     Lacul Puiuleț și lacul Lumina sunt două lacuri adânci de întindere mare. În această zonă lacustră se poate observa cea mai largă dezvoltare a plaurului. Acest fenomen face posibilă observarea animalelor ce trăiesc pe plauri, cum ar fi porcul mistreț, vulpea, nurca, lutra, bizamul sau câinele enot. 
    După ce veți reveni pe navă veți lua masa de seara. Seara se va încheia, în această locație, cu un program pe placul dumneavoastră. 
 
    Ziua 2 
 
     Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei într-o plimbare cu barca. Plimbarea va dura circa 3 ore și va include lacul Cuibul cu lebede, lacul Isac și lacul Isaccel. 
    Lacul Cuibul cu Lebede (sau lacul Cuibida) este un lac recunoscut pentru multitudinea de lebede ce se regăsește pe acest lac. 
    În final veți reveni la nava pentru a lua masa de prânz.
    Nava se va deplasa către canalul Dunărea Veche. De aici veți merge aproximativ 4 ore și jumătate într-o plimbare pe lacuri. Veți vedea lacul Bogdaproste, lacul Trei Iezere și lacul Rădăcinos. În final veți ajunge în regiunea localității Mila 23. Aici vă veți reambarca pe navă pentru a lua cina. 
    Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări. Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc.
 
    Ziua 3 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun puteți opta pentru o plimbare, vizitând localitatea Mila 23. lacul Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore. 
    Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
    Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
    Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclăneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Restul zilei îl puteți petrece luând parte la un concurs de pescuit. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzică și dans. 
 
    Ziua 4 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea. Acest drum va dura aproximativ 8 ore, timp ce se poate petrece făcând plajă pe terasa navei și admirând drumul savurând o băutură răcoroasă. 
    Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
     Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

program turistic de florii pe hotel plutitor