+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

1 Mai Delta Dunarii -Oferta Sejur 5Z in Delta Dunarii 2021 cu reducere de 10%

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
5 Zile
Perioada: 
29 aprilie -03 Mai 2021
Anul: 
2021

 1 Mai Delta Dunarii   -10 % reducere pentru rezervări până în data de 01 martie.


Am lansat această " 1 Mai Delta Dunarii  "pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de 1 Mai într-un cadru natural plin de tradiții.     

 Această  1 Mai Delta Dunarii  se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie individual, în limita locurilor disponibile.
Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe această pagină. Programul se va desfășura de pe data de 29 aprilie   până pe data de 03 Mai

    O excursie făcută primăvara  1 Mai Delta Dunarii  vă oferă o imagine unică a Deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit. Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat.   

Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară.   

  Pachetul acestei oferte "  1 Mai Delta Dunarii " include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 


    Pentru acest pachet vă propunem"  1 Mai Delta Dunarii  " pe un traseu de 5 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita orasul Sulina cu Iesire la Marea Neagra regiunea Crișan, regiunea Mila 23 și multe alte lacuri și canale. 


   Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere 1 Mai  2021 in Delta Dunarii

Nr Pers/Grupfără discountcu discountMonedaUnitate / Perioada
183617501600LeiPersoana / sejur
163219501750LeiPersoana / sejur
142822502000LeiPersoana / sejur
122426002350LeiPersoana / sejur
102030002700LeiPersoana / sejur

   Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană 
Tarifele nu includ tva 5%
 Notă: se pot achita serviciile turistice și cu tichete de vacanta (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

  
     Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

        Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu de 5 zile - Sulina, Canalul Magearu, Lacul Furtuna, Lacul Cotețe

                 Ziua 1 
 
       Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
      Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Sulina.  Drumul de la Tulcea la Sulina va dura aproximativ 8 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
      După acostarea navei se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc. După luarea cinei puteți să vă petreceți restul serii cu o plimbare prin orașul Sulina. 
 
                 Ziua 2 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei vizitând orașul Sulina. 
       Sulina este un important port fluvio-maritim, situat în partea de Est a Deltei Dunării, pe țărmul de Vest al Mării Negre. Acest oraș este situat la cea mai joasă altitudine din România, respectiv 3.5 m, la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagra. 
       Aici aveți posibilitatea să vizitați cimitirului vechi al orașului, farul vechi (Monument istoric, ce a fost construit în 1878. La vremea respectivă se afla în apropierea punctului de vărsare a Dunării în mare. Astăzi se afla la peste 1,5 km de țărmul mării. Emite o lumină albă, fixă, vizibilă în nopțile senine pe o rază de 36 km. Lumina este plasată în focarul a 27 de oglinzi parabolice construite din metal lustruit), Farul Nou (Obiectiv de arhitectură laica, farul nou este o construcție modernă de 59 m înălțime. A fost construit în 1982 ca far maritim) și a Palatului Comisiei Europene a Dunării (Monument de arhitectură laică, construit în 1860 de Comisia Europeană a Dunării, în stil neoclasic.). Se poate opta pentru petrecerea timpului la plajă pe țărmul Mării Negre (Plaja are o lățime de circa 100 m, în descreștere spre sud și o lungime de circa 4.2 km. Nisipul are granulație fină. Plaja este dotată cu grupuri sanitare și dușuri și este situată la 2 km depărtare de oraș). 
      După ce veți reveni pe navă, după-amiaza, în jurul orei 14:00, veți lua masa în timp ce nava va părăsi Sulina îndreptându-se către canalul Magearu. Veți merge aproximativ 5 ore. La lăsarea serii nava va acosta pe canal și se va lua masa de seara, urmând să vă pregătiți pentru plimbarea de a doua zi din pădurea Letea.   
 
                 Ziua 3 
 
      Dimineața, după servirea micului dejun, veți merge într-o plimbare cu barca, pe canalul Magearu, către localitatea Letea. Odată ajunși la mal, veți vizita localitatea și pădurea Letea (zonă protejata de Rezervația Biosferei Deltei Dunării). 
     Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire încă din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cățărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au făcut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale. 
      Deoarece întreaga plimbare va dura în jur de 6 ore, se poate opta pentru servirea mesei de prânz sub forma unui picnic la iarbă verde. 
      După revenirea la bordul navei, aceasta va pleca către localitatea Mila 23. În continuarea zile se poate opta pentru o plimbare de circa 5 ore. Plimbarea va începe de pe canalul Dunărea Veche și se va intra în zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Rădăcinos. 
      Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări.    Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit. 
     Plimbarea se va sfârși în apropierea localității Mila 23 unde veți reveni la bordul navei. Aici veți lua masa de seară. Șui veți înnopta în acest loc

                  Ziua 4 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun, puteți opta pentru o plimbare cu barca, vizitând localitatea Mila 23 și gruparea de lacuri Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 4 ore. 
       Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
        Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
       Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclaneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Mai departe nava se va deplasa către lacul Nebunul, staționând aici pentru a pleca într-o plimbare cu barca. Drumul către lacul Nebunul va dura aproximativ 2 ore, timp în care puteți face plajă pe terasa navei. 
      Lacul Nebunul este o zonă strict protejată de A.R.B.D.D. Aceasta este o zonă lacustră, de mică întindere, caracteristică deltei fluviale, ce găzduiește biocenoze specifice, adaptate la amplitudini mari ale undei de viitură. Sunt asigurate în această zonă condiții bune de cuibărit pentru păsări, în lunile de vară. Datorită izolării sale, lacul asigură condiții optime de reproducere și creștere a speciilor de pești specifice lacurilor de întindere redusă și adâncime mică. 
     Plimbarea cu barca va începe din dreptul lacului Nebunul și va dura aproximativ 3 ore. Va include lacul Alb, lacul Meșterul, lacul Tătarul și se va sfârși pe lacul Cotețe, loc unde vă va aștepta nava pentru a lua masa de prânz. 
     Restul zilei îl veți petrece în împrejurimile lacului Cotețe. Fiind ultima seară, după luarea cinei, se poate organiza o petrecere de bun rămas pe placul dumneavoastră. 
 
                  Ziua 5 
 
       Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea, pe canalul 36. Traseul va dura aproximativ 4-5 ore. 
       Opțional puteți pleca într-o plimbare pe lacurile Cotețe, Purcelul și Carasul, urmând apoi sa intrați pe canalul Trofilca și sa reveniți la bordul navei ce va aștepta pe canalul 36. această plimbare va dura aproximativ 2 ore 
      Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
     Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

cele mai frumoase locuri din delta dunarii pentru o vacanta de vis
excursii delta 1 mai 2018