+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Rusalii in croaziera pe hoteluri plutitoare 2021,Vacanţă de Rusalii în Delta Dunării

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
18 iunie-21 iunie 2021
Anul: 
2021

 Rusalii in Delta 2021 Oferta cu minus 15% pentru 36 pers adica 2 hoteluri plutitoare -- reducere pentru rezervari pana in data de 01 Mai. 

  Rusalii in Delta 2021 pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de Rusalii într-un cadru natural plin de tradiții.     Această ofertă se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile.


    Descopera Delta Dunarii de Rusalii in Delta 2021 la inceputul verii, in plin sezon, cand poti vedea toate atractiile acestui paradis natural, unic in lume, cand toata vegetatia si pasarile sunt in toata splendoarea lor. Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link


     Pachetul acestei oferte Rusalii in Delta 2021 include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor în deltă, vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.


    Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife hotel plutitor cat. **** pentru oferta Reducere 10% Rusalii 2021 in Delta Dunarii
Nr Pers/Grupfără discountcu discountMonedaUnitate/Perioada
3613501150LeiPers/sejur
3214501250LeiPers/sejur
2816501400LeiPers/sejur
2419501650LeiPers/sejur
2023502050LeiPers/sejur

    Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: Rusalii in Delta 2020 se pot achita serviciile turistice și cu vouchere,tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

      Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

         Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

rusalii pe hotel plutitor in croaziera prin delta dunarii

Traseu de 4 zile - Crișan, Canalul Eracle, Lacul Băclănești

        Ziua 1 
 
     Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
    Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Crișan.  Drumul de la Tulcea la Crișan va dura aproximativ 5 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
    După acostarea navei se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc. Restul serii îl puteți petrece după bunul plac cu muzică, dans sau relaxându-vă în liniște într-un cadru natural. 
 
 
       Ziua 2 
 
     Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei într-o plimbare cu barca. Veți merge aproximativ 7 ore într-o plimbare pe lacuri. Veți vedea lacul Bogdaproste, Trei Iezere, Babina, Merhei,  Matița, urmând să intrați pe canalul Stipoc pentru a vizita mânăstirea Batag. Apoi, pe cursul canalului Stipoc veți merge spre canalul Eracle. Aici vă veți reambarca pe navă pentru a lua masa. 
    Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări. Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. 
     Punctul de interes al acestei plimbări este mânăstirea Batag, cunoscută și sub numele de mânăstirea Stipoc sau schitul Sfântul Atanasie, este singura mânăstirea din Delta Dunării și este o mânăstire de călugări. Locul pare o oază de refugiu într-o pustietate. 
     Restul serii îl puteți petrece în împrejurimi, la pescuit sau la bordul navei. Se va înnopta în acest loc. 
 
 
        Ziua 3 
 
 
     Dimineața, după servirea micului dejun puteți opta pentru o plimbare, vizitând localitatea Mila 23. lacul Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore. 
    Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
    Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
    Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclăneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Restul zilei îl puteți petrece luând parte la un concurs de pescuit. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzică și dans. 
 
 
         Ziua 4 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun, nava se va deplasa către lacul Nebunul, staționând aici pentru a pleca într-o plimbare cu barca. Drumul către lacul Nebunul va dura aproximativ 2 ore, timp în care puteți face plajă pe terasa navei. 
    Lacul Nebunul este o zonă strict protejată de A.R.B.D.D. Aceasta este o zonă lacustră, de mică întindere, caracteristică deltei fluviale, ce găzduiește biocenoze specifice, adaptate la amplitudini mari ale undei de viitură. Sunt asigurate în această zonă condiții bune de cuibărit pentru păsări, în lunile de vară. Datorită izolării sale, lacul asigură condiții optime de reproducere și creștere a speciilor de pești specifice lacurilor de întindere redusă și adâncime mică. 
    Plimbarea cu barca va începe din dreptul lacului Nebunul și va dura aproximativ 3 ore. Va include lacul Alb, lacul Meșterul, lacul Tătarul și se va sfârși pe canalul 36, loc unde vă va aștepta nava pentru a vă continua drumul către Tulcea. 
    Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
 
      Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

pachet turistic de 4 zile pe hotel in delta