+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Lacul Trei Iezere

pescuit la biban pe lacul trei iezere delta

     Lacul Trei Iezere

    Acces: Pentru a ajunge la Lacul Trei Iezere din Delta Dunarii, porniti din Tulcea spre localitatea Maliuc, dupa care mergeti spre Mila 23. Din localitatea Mila 23 in aval pe Dunarea Veche, stanga pe canal navigabil prin lacul Cazanel se ajunge in lacul Trei Iezere, sau din Mila 23 pe canalul Eracle. Drumul de acces catre lacul Trei Iezere se face pe apa.
     Pentru a ajunge la ghiolul Trei Iezere aveţi nevoie de o barcă cu motor şi eventual de o hartă. Traseul nu este complicat şi este accesibil chiar şi celor aflaţi în Deltă pentru prima dată. În ghiol locurile cele mai bune de pescuit sunt cele cu vegetaţie subacvatică care se ridică până aproape de suprafaţă. În apa mică rămasă deasupra plantelor, oscilantele uşoare devin cele mai eficiente năluci, aducând capturi greu de uitat atât pentru pescarii experimentaţi, cât, mai ales, pentru începători.
     Specii de pesti: Rosioara, biban, stiuca, crap, somn (necesita permis de pescuit).
     Descriere: Lacul Trei Iezere este foarte des fracventat de turisti, dornici atmosfera linistita si peisajele mirifice ale deltei, dar si de pescari pasionati de pescuitul la rapitor, fiind un loc favorit de catre pescarii de stiuca. O cristal de limpede chiar si cand dunarea este in crestere si barci cu pescari putine pe lac. Aşa că se adună aici o sumedenie de peşti care intră în meniul zilnic al ştiucii.
     Oferta turistica: Copaci pe mal, posibilitate campare, barbeque, sporturi agreement pe apa, pescuit din barca, concurs de pescuit.