+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Despre Noi

 Hotel plutitor În Delta Dunării puteți efectua o gamă mai largă de activități de relaxare și agrement decât în orice altă zonă turistică, fie montană, fie litorală. De aceea, vă recomandăm să vă petreceți vacanța pe unul din pontoanele noastre, într-o frumoasă excursie în Delta Dunării.

Punem la dispoziția dumneavoastră două hoteluri plutitoare, de patru stele, dotate cu toate facilitățile necesare, pentru o vacanță de neuitat în mijlocul Deltei Dunării. Acest tip de cazare pe apă vă permite sa vedeti cât mai multe din minunățiile Deltei ,fără să renunțati la confortul și facilitățile pe care le-ați avea pe uscat. 

Societatea noastră activează în domeniul serviciilor de turism, comerț și transport fluvial din anul 1994. Echipa tânără, dinamică, cu experiență și pasionată de natură, are ca scop satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clienților săi. Oferim servicii turistice de cea mai bună calitate, în unitățile noastre ce respectă cele mai înalte standarde.

Datorită variației ofertelor noastre și a prețurilor competitive, putem veni în întâmpinarea oricărui turist. În funcție de dorințele dumneavoastră putem organiza excursii cu tematică : pescuit, vânat, birdwatching, plajă sau teambuilding. De asemenea, putemcu un Hotel plutitor organiza tururi ale Deltei. în secțiunea site-ului dedicata traseelor veți găsi câteva rute prestabilite.

Puteți alege unul din aceste trasee sau putem stabili împreuna un traseu pentru vacanța dumneavoastră. Dincolo de frumusetea unică a Deltei, oaspeții noștri vor avea șansa de a cunoaște tradițiile și modul de viață al localnicilor și, nu în ultimul rând, bucătăria din Deltă, atât de apreciată prin delicatesele sale.  Excursiile organizate de noi se desfașoară în Rezervația Biosferei "Delta Dunării", pe brațele Sulina și Sf.Gheorghe, cu lacurile și canalele adiacente.

Pentru a veni pe gustul oricărui turist, veți servi masa, după un meniu prestabilit de comun acord, în restaurantul hotelului. Atât restaurantul cât și barul, aflate la nivelul 2 al hotelului, sunt complet utilate și climatizate. Aici pe un Hotel plutitor veți avea posibilitatea să serviți preparatele traditionale din pește : borșul, plachia, saramura, icrele, preparatele la grătar, racii fierți sau știuca umplută sau alte preparate specifice zonei, cum ar fi placinta dobrogeană.

În timpul deplasării Hotel plutitor, pentru petrecerea timpului, aveți la dispoziție două terase acoperite și o terasă deschisă cu șezlonguri și masuțe pentru plajăși locuri pentru observarea și fotografierea păsărilor și a peisajelor.

Pentru conferințe, seminarii sau teambuilding aveți la dispoziție o sală de conferințe utilată cu videopriector și sistem home cinema.

Pescarilor de ocazie sau profesioniști le putem facilita echipamentul necesar, momeli naturale pentru orice specie de pește, testarea și amenajarea locurilor de pescuit cât și informațiile utile oricărui pescar  și, nu în ultimul rând, obținerea autorizațiilor necesare.

Persoanele începatoare pot face o inițiere în tainele pescuitului, îndrumarea fiind asigurată de marinarii noștri. 

Pentru transport și plimbări pe canale se pot folosi simple bărci cu rame, bărci cu motoare, șalupe rapide sau pontoane catamaran, toate acestea fiind însoțite de personal specializat. Pentru puțină adrenalină aveți și posibilitatea de a închiria o banană sau de a face ski-nautic.

Serile pe Hotel plutitor cu foc de tabară vor completa atmosfera acestor excursii în natură.

Pentru a pune la punct toate detaliile unei excursii și a vă răspunde tuturor întrebărilor, vă așteptăm să ne contactați.