+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Traseu Deltă pentru luna Iulie

Nr Zile: 
4 Zile

       Prima zi
    Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Caraorman. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei.
    Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
    Se va înnopta în acest loc.

       Ziua a doua

    Dimineața, după ce veți servi micul dejul, veți pleca cu barca într-o plimbare canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
   In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi. O parte din pasarile ce cuibaresc vara aici incep a veni in Delta, le putem vedea adunate in stoluri mari ce se hranesc intens pregatindu-se pentru imperechere. O parte din pasarile nordice ce migreaza pe aici deja sunt prezente, putem vedea chira mare, egrete, starci etc. Pelicanii vin deja in Delta hranindu-se pentru perioada de clocire si nuferi ce sunt deja infloriri dupa repausul de iarna.
   Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz după care vă veți continua plimbarea vizitând lacul  Bogdaproste  si Trei Iezere într-o plimbare de aproximativ 4 ore.
   Plimbarea se va sfârși odată cu ambarcarea pe navă. Aceasta se va îndrepta spre localitatea Mila 23 unde vom putea vizita satul si alte obiecteve turistice. Dupa plimbare ne vom intoarce la Hotelul Plutitor pentru cina, unde vom servi preparate specific Deltei Dunarii (din pește) si vom innopta aici.
Ziua a treia
     Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o vizită pe Lacul Ligheanca, loc unde veți ajunge cu barca cu motor, vizitând și jepsile din împrejurimi. Această plimbare va dura aproximativ 4 ore și va include și vizitarea lacului  Văcaru, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit. În jurul orei 14:00 vă veți întoarce la bordul navei pentru a lua masa de prânz.
     Nava se va îndrepta, pe canalul Șontea și canalul Ogluța, către lacul Fortuna. Acest lac  adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.
     După o mica plimbare pe jepsile de la Fortuna ve-ți reveni pe navă pentru a lua masa de seară în timp ce navele se vor deplasa, pe canalul Șontea, către lacul Băclăneștii Mari.

        Ziua a patra
    Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Șontea, spre lacul Nebunu, lac ce adapostește un peisaj mirific din ținutul deltaic.
    După luarea mesei de prânz, nava se va deplasa pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
     Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.