+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Craciunul in Delta Dunarii cu hotelul plutitor 2021

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
23 dec -26 dec 2021
Anul: 
2021

Craciun in Delta  - PROGRAM DE CRACIUN 2021 in Delta Dunarii 

Hoteluri plutitore ANDA 1 - 4* SI ANDA 2 - 4*+

Craciunul in Delta :Ei bine, cel mai important atu este faptul ca hotelurile plutitoare se pot deplasa in mijlocul naturii; practic mutam dormitorul, restaurantul si terasa unde ne place mai mult iar daca va veti trezi cu o alta priveliste in fata decat cea cu care v-ati obisnuit, sa nu fiti surprinsi: in mod sigur ati plutit si va indreptati spre alte lacuri sau canale.

Craciun in Delta

Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care am dezvoltat aceste hoteluri plutitoare si nu am optat pentru hoteluri statice terestre.
Majoritatea turistilor viziteaza Delta Dunarii vara, dar putini stiu cat este de spectaculoasa si in timpul iernii.

O excursie Craciun in Delta  pe timp de iarna, poate fi o experienta extraordinara si de neuitat.

Relaxarea Craciun in Delta poate fi totala la bordul unui Hotel Plutitor ce aluneca usor pe canalele marginite de stuful galben, printre sutele de pasari sosite la iernat. Chiar daca este frig, vinul fiert va va incalzi corpul, iar peisajele mirifice va vor incanta sufletul.

Va propunem un Craciun in Delta 2021 si Revelion 2021-2022 , in care veti cunoaste un alt mod de vacante si distractie..
Pret sejur : 350 euro /persoana sejur valabil pentru grup de 18 si/sau 36 pers cazate pe unu sau doua hoteluri plutitoare.

Tariful nu include tva 5%
Hoteluri plutitoare Anda 1 si Anda 2
Tulcea dana Tulco (Indicartii pozitionare nave Tulcea)

Informatii necesare :
-Hotelurile Craciun in Delta ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii;

Meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar; 

- Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii :

Marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,

Pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde ,cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
Observatii:
- Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
- Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
- Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)
- Transferuri la cerere
- Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5.00 lei per litru

VACANTA DE CRACIUN IN DELTA