+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Cazare Ponton dormitor la Roșu, pescuit la crap si stiuca la Rosu

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
01 noiembrie - 15 decembrie 2021 si 01 Martie 2021-pana incepe prohibitia
Anul: 
2021

Cazare Ponton Dormitor la Rosu - Informare ofertă pentru primavara lui 2021 - toamna 2021 și primăvara 2022 la pescuit Hotel Plutitor – pentru servicii de cazare pe Canalul Roșu

  Hotelurile  plutitoare/pontonele la  ,,Roșu” vor fi amplasate începând cu 10 Martie -04 Aprile  2021 -01 Noiembrie – 15 decembrie 2021 și 01 Martie - pana incepe interzisa 2022 în imediata apropiere a lacurilor Puiu – Roșu – Roșuleț mai precis pe Canal Rosu.

Zona este recunoscută ca fiind cea mai renumită din Delta Dunării, pescuitul aici fiind o adevarată provocare ( canalul Puiu – Roșu pentru pescuit la crap și lacurile Lumina – Roșu - Puiuleț, Potcoava, Erenciuc  pescuit la știuca ).

Posibilitățile de relaxare sunt diverse : de la pescuit la știucă, pescuit la crap ,pescuit la șalău, plimbare prin deltă cu barcile.
    Zona cu cele mai frumoase partide de pescuit la crap stiuca si somn pe care le-am trăit an de an aici, unde pești nu duc lipsă de hrană, porumbul fiind aruncat la discreție. Capturile de crap ce cântăreau aproape 14 kg și somotei, știuca, șalăul, roșioară, carasul, plătica, bibanul și ei prezenți aproape tot timpul zilei, deoarece apa este destul de adâncă în anumite locuri cu praguri și agățături dar cu rezultate bune.
         Localizare
     Locaţia pentru această ofertă Cazare Ponton Dormitor la Rosu va fi: Canalul Roșu, la aproximativ 11 km de Sulina şi 55 km de Localitatea Murighiol. La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit. 
         Bucătărie
    Hotelul deţine un restaurant modern, cu o capacitate de 18 de locuri, dotat cu aer condiţionat, televizor plasmă. Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare.

Calitatea preparatelor culinare pregătite aici constă în prospeţimea peştelui şi a legumelor folosite. În bucătăria Hotelului Plutitor Anda se pregătesc mâncăruri specifice Deltei Dunării, făcute de un bucătar iscusit, după reţete culinare autohtone. Pentru vizitatorii care nu consumă preparate din peşte se vor pregăti, la cerere, preparate din pui, vită sau porc.
      Oferta prețuri speciale pentru toamnă – primăvară la Cazare Ponton Dormitor la Rosu
      Pachet 1
Cazare – 250 lei/persoană/zi  demi pensiune
Transfer dus/întors150 lei/persoană de la Murighiol mini 6 pers , 50 lei/persoană de la Sulina minim 6 pers
     Pachet 2
Cazare350 lei/persoană/zi, full board (toate mesele incluse), transfer gratuit de la Murighiol.
    Suplimentar
Închiriere bărci – Romcraft 500 /15 sau 20 CP – 150 lei/barcă/zi, benzină inclusă (un rezervor 10 litri) pentru turiștii cu permis de navigație sau 300 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri).
Barci Corsar 630/710 cu motoare de 60 cp si 100 cp
       *Pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil pentru minimum 4 persone şi 4 zile de cazare.

PESCUIT LA CRAP LA ROSU DELTA DUNARII