+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Traseu 4 zile - 1 Mai

Nr Zile: 
4 Zile

    Prima zi

    Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către zona Crișan, ajungând în apropierea lacului Iacob. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei.
   Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
   Se va înnopta în acest loc. 

     Ziua a doua

     Dimineața, după ce veți servi micul dejun, veți pleca cu barca într-o plimbare pe canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz. După servirea mesei veți continua plimbarea cu barca, timp de 4 ore, vizitând gruparea de lacuri Bogdaproste, , Trei Iezere și Lacul Lung.
    Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.
    Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal facând legatura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit.
    O dată întorși pe navă, aceasta se va deplasa către localitatea Mila 23 unde veți ajunge seara. Restul serii îl puteți petrece cu diferite activități pe placul dumneavoastră. Putem organiza o seară distractivă cu muzică și dans.
    Se va înnopta în acest loc.

    Ziua a treia

     Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o vizită în satul Mila 23, loc unde veți ajunge cu barca cu motor, vizitând și lacurile din împrejurimi. Această plimbare va dura aproximativ 4 ore și va include și vizitarea lacurilor Ligheanca și Văcarul, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit. În jurul orei 14:00 vă veți întoarce la bordul navei pentru a lua masa de prânz. Nava se va îndrepta, pe canalul Șontea și canalul Ogluța, către lacul Furtuna. Acest la adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.

    Ziua a patra

    Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
   Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.