+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Reduceri DeltaDunarii iulie 2022 cu Turismdelta,oferte Delta Dunarii,cazare la hotel plutitor

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
Toata luna Iulie 2022
Anul: 
2022


      Reduceri DeltaDunarii  iulie 2022 :

  Reduceri DeltaDunarii  :Excursii in Delta Dunarii la cele mai bune preturi pentru luna iulie 2022 catre cele mai cunoscute destinatii din Delta


V
ă oferim un pachet turistic Reduceri DeltaDunarii  de nerefuzat de 4 zile/3 nopti pentru toata luna IULIE, la numai 1300 lei / persoană +tva 5%!!! ALL INCLUSIVE ,
Grup 18  persoane/hotel plutitor.  Preţul include loc în cameră dublă, pensiune completă ( 70 % preparate din peşte), apă minerala,cafea, barci cu motor + combustibil inclus.   

  Reduceri DeltaDunarii  iulie 2022

Vă invităm în fiecare zi la plimbări Reduceri DeltaDunarii  cu hotelurile plutitoare ale noastre pe canalele înguste, în zonele cele mai sălbatice din Rezervaţie Naturala Delta Dunarii si vă punem la dispoziţie tot ce vă trebuie pentru partide de pescuit ori birdwatching.

. Pentru mai multe imagini foto,video dați clic pe link    

  Se pot organiza, la cerere, şi sporturi nautice de agrement.   

  Venim astfel în întâmpinarea cu Reduceri DeltaDunarii celor care vor să trăiască experienţa unei croaziere pe un hotel plutitor dar nu se pot constitui într-un grup de mai multe persoane.    

Această ofertă de "Reduceri DeltaDunarii  "se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un hotel plutitor sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie individual, în limita locurilor disponibile.
Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe aceaste pagină http://deltă.ro/ro/sejur-de-4-zile-%C3%AEn-delta-dun%C4%83rii-cu-%C3%AEnscrieri-individuale

    Dacă se vor strange mai mulţi doritori, se va mai organiza o plecare în urmatorul weekend sau va vom pune la dispozitie si al doilea hotel plutitor

.     Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife hotel plutitor Anda cat. **** pentru oferta Reducere Luna Iulie 2022 in Delta Dunarii

Nr Pers/GrupTarife persMonedaUnitate / Perioada
18361300LeiPersoana / sejur
16321450LeiPersoana / sejur
14281650LeiPersoana / sejur
12241950LeiPersoana / sejur
10202350LeiPersoana / sejur

   Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere, tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

     Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link   http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

     Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu de 4 zile - Canalul Magearu, Mila23, Lacul Băclănești

    Ziua 1 
 
    Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
    Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către canalul Magearu.  Drumul va dura aproximativ 7 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
    După acostarea navei se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc. 
 
    Ziua 2 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun, veți merge într-o plimbare cu barca, pe canalul Magearu, către localitatea Letea. Odată ajunși la mal, veți vizita localitatea și pădurea Letea (zonă protejata de Rezervația Biosferei Deltei Dunării). 
    Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire încă din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cățărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au făcut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale. 
     Deoarece întreaga plimbare va dura în jur de 6 ore, se poate opta pentru servirea mesei de prânz sub forma unui picnic la iarbă verde. 
     După revenirea la bordul navei, aceasta va pleca către localitatea Mila 23. În continuarea zile se poate opta pentru o plimbare de circa 5 ore. Plimbarea va începe de pe canalul Dunărea Veche și se va intra în zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Rădăcinos. 
     Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări.    Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit. 
    Plimbarea se va sfârși în apropierea localității Mila 23 unde veți reveni la bordul navei. Aici veți lua masa de seară și veți înnopta în acest loc 
 
    Ziua 3 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun puteți opta pentru o plimbare, vizitând localitatea Mila 23. lacul Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore. 
     Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
     Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
     Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclăneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Restul zilei îl puteți petrece luând parte la un concurs de pescuit. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzică și dans. 
 
    Ziua 4 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea. Acest drum va dura aproximativ 8 ore, timp ce se poate petrece făcând plajă pe terasa navei și admirând drumul savurând o băutură răcoroasă. 
    Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
    Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

hotel plutitor cu Bărci în Delta Dunării