+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Pescuit la stiuca Delta Dunarii toamna 2022 .Oferta pescuit incluse cazare,barci,pensiune completa hotel plutitor

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
5 Zile
Perioada: 
19 oct -23 oct si 26 oct-33 oct 2022
Anul: 
2022
Pescuit la stiuca este una din cele mai relaxante activități cunoscute pescuit la stiuca iar Delta Dunării abundă în locuri în care se poate desfășura această activitate .Cu peste 21 ani de experiență în turism în Delta Dunării, știm care sunt nevoile tale! Alege cel mai special loc din România


Un sejur petrecut la pescuit de stiuca alături de noi va oferă ocazia să îmbinați plăcerea cu frumusețea naturii sălbatice și confortul unui hotel plutitor de 4 stele.
      Pentru acest sejur vă oferim un program de 5 zile de pescuit la prețul de 1800 lei/persoană (Reducere de 400 lei de la prețul inițial de 2200 lei).

Această oferta de "pescuit la stiuca "deschisă înscrierilor, pentru a constitui un grup de 18 persoane, pentru datele de 19 – 23 octombrie 2021 și 26 – 30 oct 2022, cu precizarea că rezervarea trebuie confirmată până la data de 15 septembrie 2022

La Pescuit In Delta | Relaxare  în Deltă‎

Sejururi Complete - Mâncăruri Pescărești Tradiționale - Cazare pe hotel plutitor 4*  Fă o Rezervare pana in septembrie pentru pardida de pescuit ! Descoperă fauna in Inima Deltei - Petrece Seri de Basm - Pescuit în gruparile de lacuri din zona Rosu - Relaxare.

In Delta Dunarii program privat adresat ...

O oferta specialala pescuit in Delta Dunarii, adresata echipelor de pescari, dornici de o partida de pescuit  SPORTIV in Delta, la pesti rapitori stiuca,salau,avat.
pescuit la stiuca toamna in delta dunarii.
       În această ofertă sunt incluse cazarea (all inclusive), partidele de pescuit și transportul catre zonele de pescuit cu bărcile cu motor si combustibilul.
 Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere,tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo

Traseu de 5 zile la pescuit

      Acest traseu, simplificat pentru amatorii de pescuit, se desfașoară pe o perioadă de 5 zile cu staționare în apropierea localitații Crisan.
      E
xcursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea îndreptându-se către localitatea Crișan, loc unde nava va acosta.
    În urmatoarele zile veți avea ocazia să pescuiți în diferite locații din care amintim lacul Puiuleț și lacul Lumina, lacuri aflate în apropierea localității Caraorman și Lacurile Babina și Merhei, lacuri recunoscute pentru exemplarele de știucă.
      În funcție de vreme și de condițiile de pescuit veți fi conduși în cele mai bune locuri de pescuit aflate la ora actuală.
      Pentru cei ce nu doresc să meargă la pescuit putem organiza diverse activități, printre care ăi plimbari cu barca in zonele din apropierea zonei Crișan, sau își pot petrece timpul la bordul navei relaxandu-se făcând plajă sau savurând o bautură rece pe terasa umbrită.
      Ca propunere informativa a programului, il vedem desfasurat in felul urmator:

       Ziua 1

Plecare din Tulcea spre locurile de pescuit + pescuit pe Lacul Puiulet

       Ziua 2

Pescuit pe Lacul Lumina si Puiuleț

      Ziua 3

Deplasare catre Lacurile Babina, Merhei și Matița +pescuit

      Ziua 4

Pescuit pe Babina,Merhei și Matița

      Ziua 5

Întoarcere către Tulcea pe Canalul șontea

pescuit la stiuca pe lumina,puiu