+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Traseu de 5 zile la pescuit

Nr Zile: 
5 Zile

      Acest traseu, simplificat pentru amatorii de pescuit, se desfașoară pe o perioadă de 5 zile cu staționare în apropierea localitații Crisan.
      E
xcursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea îndreptându-se către localitatea Crișan, loc unde nava va acosta.
    În urmatoarele zile veți avea ocazia să pescuiți în diferite locații din care amintim lacul Puiuleț și lacul Lumina, lacuri aflate în apropierea localității Caraorman și Lacurile Babina și Merhei, lacuri recunoscute pentru exemplarele de știucă.
      În funcție de vreme și de condițiile de pescuit veți fi conduși în cele mai bune locuri de pescuit aflate la ora actuală.
      Pentru cei ce nu doresc să meargă la pescuit putem organiza diverse activități, printre care ăi plimbari cu barca in zonele din apropierea zonei Crișan, sau își pot petrece timpul la bordul navei relaxandu-se făcând plajă sau savurând o bautură rece pe terasa umbrită.
      Ca propunere informativa a programului, il vedem desfasurat in felul urmator:

       Ziua 1

Plecare din Tulcea spre locurile de pescuit + pescuit pe Lacul Puiulet

       Ziua 2

Pescuit pe Lacul Lumina si Puiuleț

      Ziua 3

Deplasare catre Lacurile Babina, Merhei și Matița +pescuit

      Ziua 4

Pescuit pe Babina,Merhei și Matița

      Ziua 5

Întoarcere către Tulcea pe Canalul șontea