+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Paste in Delta Dunarii 2022, sejururi si vacante de Paste in Delta Dunarii-Reducere 10%

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
22 Aprilie -25 Aprilie 2022
Anul: 
2022

 Paste in Delta Dunarii 2022- Excursii Delta Dunarii - 10 % reducere pentru rezervări până în data de 15 februarie.

     Am lansat această ofertă   Paste in Delta Dunarii 2022 pentru cei ce își doresc să își petreacă Paștele într-un cadru natural plin de tradiții. Vă oferim o excursie de 4 zile cu petrecerea sfintei sărbători în inima Deltei Dunării. 

     Această ofertă  Paste in Delta Dunarii 2022 se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile. Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe această pagină.

Programul se va desfășura de pe data de 22 aprilie până în data de 25 Aprilie. În cazul în care tot grupul este de acord, data se poate modifica. 

    O excursie  Paste in Delta Dunarii 2022 făcută primăvara vă oferă o imagine unică a Deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit.

Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi.

Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară. 

    În plus, numai în această perioadă, aveți ocazia să asistați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească, descoperind tradițiile din această zonă.

În Duminca Paștelui puteți vizita mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și puteți lua parte la slujbă. Masa de Paște, plină cu produse tradiționale, se va lua la bord, într-un cadru festiv, în mijlocul naturii.

    Pachetul acestei oferte  Paste in Delta Dunarii 2022 include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor în deltă, vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 

    Pentru acest pachet  Paste in Delta Dunarii 2022  vă propunem un traseu de 4 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita regiunea Caraorman, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc (mânăstirea Batag) și multe alte lacuri și canale.

Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link
    Pe tot parcursul traseului  Paste in Delta Dunarii 2022  vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere 10% sarbatori Pascale  2022 in Delta Dunarii

Nr Persoane / GrupPreț fără discountPreț cu discountMonedaUnitate / Perioada
183614501350LeiPersoana / sejur
163216301450LeiPersoana / sejur
142818501680LeiPersoana / sejur
122421802000LeiPersoana / sejur
102026002350LeiPersoana / sejur

   Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: serviciile turistice și cu plata in vouchere|tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

      Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

       Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu 4 zile - Paste

     Prima zi

     Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Caraorman. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei.
    Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
    Se va înnopta în acest loc.

     Ziua a doua

     Dimineața, după ce veți servi micul dejul, veți pleca cu barca într-o plimbare pe canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz după care vă veți continua plimbarea vizitând un sat pescăresc și lacurile din jur într-o plimbare de aproximativ 4 ore.
    Plimbarea se va sfârși odată cu ambarcarea pe navă. Aceasta se va îndrepta spre localitatea Mila 23. Seara se va merge la Biserica Lipovenească unde se va desfășura slujba de înviere. După ce se dă lumina vă puteți întoarce pe nava sau, cine dorește, poate să asiste la toată slujba. Ajunși la bord veți servi masa de Paște. Veți ciocni ouă roșii alături de un vin roșu și veți savura mielul, pregătit după rețeta casei, alături de brânză, legume și alte preparate tradiționale. În final, se va servi și desertul specific acestei sărbători, cozonac și pască.

    Ziua a treia

     Veți servi masa pe la ora 11:00. Aceasta va consta într-un borș acru de miel și alte preparate specifice. După masă veți pleca spre mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc unde veți putea asista la slujba din prima zi de Paște. După slujbă vă veți continua plimbarea cu barca vizitând gruparea de lacuri Trei Iezere.
    Lacul Trei Iezere prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la un concurs de pescuit cu premii. Acest lac este renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.
    După această plimbare veți reveni pe navă pentru a lua masa de seară în timp ce navele se vor deplasa, pe canalul Șontea, către lacul Băclăneștii Mari.

    Ziua a patra

    Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Șontea, spre lacul Furtuna, lac ce adapostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.
   După luarea mesei de prânz, nava se va deplasa pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
   Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.

 

Plimbari de Paste in delta