+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Reduceri Delta Dunarii luna iulie de Sf Ilie 2019

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
18-20 iulie 2019
Anul: 
2019

                     Cazare in zona Delta Dunarii 2019 de Sfantu Ilie,Tichet de vacanță, Hotel Plutitor  Anda| Oferta de excursii in Delta Dunarii 2019

Sfantu Ilie in Delta Dunarii :A
m lansat această ofertă pentru cei ce își doresc să își petreacă ziua numelui in Delta Dunarii, un colt de natura divin care încântă prin autenticitate, liniste si asezari mirifice uitate de vreme. Un loc unic datorita naturii salbatice si a biodiversitatii, care creste in fiecare an cu circa 40 de metri, fiind astfel cel mai tanar pamant din Europa.

Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link
     Delta Dunarii este inclusa in patrimoniul UNESCO din 1991, fiind asadar oaza salbatica aflata la cateva ore distanta de Bucuresti, este cea mai buna alegere daca vrei sa evadezi din cotidian.
     Descopera Delta Dunarii  de Sfantu Ilie in Delta Dunarii, in plin sezon cand poti vedea toate atractiile acestui paradis natural, unic in lume, cand toata vegetatia si pasarile sunt in toata splendoarea lor.
     Pachetul acestei oferte de Sfantu Ilie in Delta Dunarii include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor,combustibili  inclusi, iar la servirea mesei pe un hotel plutitor în delta veti avea incluse si vinuri din partea casei, va veti mai bucura de vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului. 
    Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife hotel plutitor cat. **** pentru oferta Reducere Sfântu Ilie  2019 in Delta Dunarii

Nr Persoane / GrupPreț fără discountPreț cu discountMonedaUnitate / Perioada
183611501000LeiPersoana / sejur
163213001100LeiPersoana / sejur
142815001300LeiPersoana / sejur
122417501500LeiPersoana / sejur
102020701600LeiPersoana / sejur

Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere ,tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

    
     Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

        Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu de 4 zile - Lac Furtuna, Lac Nebunu, Canal 36

        Ziua 1:

   Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmăpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare.
   După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea urmand traseul prestabilit pentru a ajunge in inima Deltei Dunarii in timp ce dumneavoastra la masa de pranz veti degusta preparatele gastronomice dobrogene si veti putea admira peisajele de pe Bratul Sulina timp de cca 4 ore.-6 ore.
   Odata ajunsi pe Dunarea Veche in apropierea localitatii Crisan dupa ce se va servi masa de seara putem incepe pregatirile unei seri pe placul dumneavoastra unde aveti optiunile unui moment linistit si odihnitor in mijlocul naturii sau o serata cu muzica si diferite elemente distractive (la propunerea noastra sau a dumneavoastra).

         Ziua 2:

   Dupa servirea micului dejun programul acestei zile poate fi organizat in functie de preferintele turistilor care vor avea ca optiuni : o plimbare foarte placuta cu barcile cu motor pe lacuri si canale (conform traseului propus pentru aceasta zi) sau o partida de pescuit pe Dunearea Veche in apropierea hotelurilor plutitoare.
   In functie de numarul persoanelor care vor opta pentru o plimbare cu barcile cu motor, punctul de reintalnire pentru masa de pranz, poate fi acelasi cu cel de plecare sau Hotelurile plutitoare se pot deplasa intre timp catre Mila 23 unde dupa servirea pranzului va propunem o vizita satului de pescari Mila 23.
   In timp ce hotelurile se deplaseaza pe Canalul Sontea pentru a innopta pe Lacul Fortuna ziua poate continua cu odihna dupa masa sau cu plimbare cu barcile cu motor pe lacurile Ligheanca si Vacaru’ intampinand hotelurile plutitoare pentru a lua cina .
   Seara poate continua cu un gratar pe malul Lacului Fortuna, un foc de tabara, sau o partida de pescuit la stiuca si biban.

        Ziua 3:

   Dupa servirea micului dejun timpul poate fi petrecut la pescuit pe lacurile Fortuna si Baclanesti (unde va puteti plimba cu banana, inota sau sky nautic). De altfel se poate opta pentru o excursie pe lacuri si canale conform programului stabilit pentru aceasta zi dupa care ne vom reintalni la hotelurile plutitoare pentru a servi masa de pranz in timp ce ne vom deplasa pe canalul Sontea catre lacul Nebunu pentru a ne bucura din plin de o ultima seara care va incepe in forta cu o cina festiva (delicatese culinare) urmata de o petrecere de ramas bun.

         Ziua 4:

   In timp ce servim micul dejun, hotelurile plutitoare se vor deplasa pe canalurile Sireasa si 36 cu destinatia Portul Turistic Tulcea, unde se va face debarcarea turistilor.

turisti admirand pelicani din delta dunarii