+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Excursii,plimbari,transport rapid in Delta Dunarii. Excursii, plimbari, partide de pescuit sportiv si transport rapid in Delta Dunari:

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
1 Zile
Perioada: 
Tot anul 2019
Anul: 
2019

Excursii Delta cu barci Va propunem cele mai frumoase excursii in Delta Dunarii cu plecare din Tulcea, pentru a descoperi acest taram mirific, excursii in Delta care va vor convinge sa va reintoarceti, nu pentru o zi, ci pentru un sejur de mai multe nopti.

Pentru ca veti descoperi ca Delta Dunarii este cu totul si cu totul speciala. Veti descoperi ca ea difera de la zona la zona, veti descoperi cate poate sa ofere delta, veti descoperi si va veti redescoperi.


Excursii in Delta , plimbari, partide de pescuit sportiv si transport rapid in Delta Dunarii, pe orice ruta cu ambarcatiune rapida, capacitate barca 8-12 persoane, siguranta maxima si confort (veste de salvare, sistem de navigatie si semnalizare, canapele din piele).

Cunoastem zonele cu vegetatie si pasari extraordinare ale Deltei Dunarii, locuri pentru campare cu cortul si pescuit in zona: Canal Mila 36, Canal Sireasa, Canal Sontea, Zona Scaunele, Canal Drahilea, Canal Olguta, Canal Cot Candura, Canal Corciovata,Canal Sontea Lata, Sat Mila 23,Canal Eracle, Canal Stipoc, Dunarea Veche, Canal Magiaru etc.

Pot organiza excursii in Delta cu vizitarea padurii Letea de unde inchiriem o masina pentru a observa caii salbatici,dunele de nisip inalte de pana la 30 de metri,stejarii seculari,liane,lacul Sarat si inprejurimile: Cardon, C.A.Rosetti, Sfistofca, Golful Mosura.Marile lacuri:

Nebunu, Fortuna, Baclanestii Mari, Trei Izere, Bogdaproste, Matita, Isac, Uzlina, Lumina, Puiu, Rosu,Schitului Sf. Atanasie dintre Chilia si Mila 23. In aceste zone pot gasi cazare la pensiuni sau la localnici la casa unde se pot servi mese traditionale cu specific pescaresc la preturi modice

Tarife Excursii in Delta Dunarii