+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Cazare-Hotel Plutitor la Roșu, pescuit la crap si stiuca la Rosu

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
01 noiembrie - 15 decembrie 2022 si 15 Martie-09 Aprilie 2022-pana incepe prohibitia
Anul: 
2022

Cazare Ponton Dormitor la Rosu - Informare ofertă pentru primavara lui 2022 - toamna 2022 și primăvara 2023 la pescuit Hotel Plutitor – pentru servicii de cazare pe Canalul Roșu

  Hotelurile  plutitoare/pontonele la  ,,Roșu” vor fi amplasate începând cu 15 Martie -09 Aprile  2022  si  01 Noiembrie – 15 decembrie 2022 apoi 10 Martie - pana incepe interzisa 2023 în imediata apropiere a lacurilor Puiu – Roșu – Roșuleț mai precis pe Canal Rosu.

Zona este recunoscută ca fiind cea mai renumită din Delta Dunării, pescuitul aici fiind o adevarată provocare ( canalul Puiu – Roșu pentru pescuit la crap și lacurile Lumina – Roșu - Puiuleț, Potcoava, Erenciuc  pescuit la știuca ).

Posibilitățile de relaxare sunt diverse : de la pescuit la știucă, pescuit la crap ,pescuit la șalău, plimbare prin deltă cu barcile.
    Zona cu cele mai frumoase partide de pescuit la crap stiuca si somn pe care le-am trăit an de an aici, unde pești nu duc lipsă de hrană, porumbul fiind aruncat la discreție. Capturile de crap ce cântăreau aproape 14 kg și somotei, știuca, șalăul, roșioară, carasul, plătica, bibanul și ei prezenți aproape tot timpul zilei, deoarece apa este destul de adâncă în anumite locuri cu praguri și agățături dar cu rezultate bune.
         Localizare
     Locaţia pentru această ofertă Cazare Ponton Dormitor la Rosu va fi: Canalul Roșu, la aproximativ 11 km de Sulina şi 55 km de Localitatea Murighiol. La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit. 
         Bucătărie
    Hotelul deţine un restaurant modern, cu o capacitate de 18 de locuri, dotat cu aer condiţionat, televizor plasmă. Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare.

Calitatea preparatelor culinare pregătite aici constă în prospeţimea peştelui şi a legumelor folosite. În bucătăria Hotelului Plutitor Anda se pregătesc mâncăruri specifice Deltei Dunării, făcute de un bucătar iscusit, după reţete culinare autohtone. Pentru vizitatorii care nu consumă preparate din peşte se vor pregăti, la cerere, preparate din pui, vită sau porc.
      Oferta prețuri speciale pentru toamnă – primăvară la Cazare Ponton Dormitor la Rosu
      Pachet 1
Cazare – 300 lei/persoană/zi  demi pensiune
Transfer dus/întors – 200 lei/persoană de la Murighiol mini 6 pers , 80 lei/persoană de la Sulina minim 6 pers
     Pachet 2
Cazare – 450 lei/persoană/zi, full board (toate mesele incluse), transfer gratuit de la Murighiol.
    Suplimentar
Închiriere bărci – Romcraft 500 /15 sau 20 CP – 250 lei/barcă/zi, benzină inclusă (un rezervor 10 litri) pentru turiștii cu permis de navigație sau 350 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri).
Barci Corsar 630/710/Catamaran cu motoare de 60 cp si 100 cp-350 lei pe zi
       *Pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil pentru minimum 4 persone şi 4 zile de cazare.

PESCUIT LA CRAP LA ROSU DELTA DUNARII